Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
MARTA F.
Ověřený zákazník
č.208 Díky Vám jsem prožila vánoce krásné,po tolika letech bez bolesti a stresu,

Vážená p.Sojková,přeji Vám i synovi krásný, duhový rok 2020 plný zdraví a dobrých zpráv.Díky Vám jsem prožila vánoce krásné,po tolika letech bez bolesti a stresu,jak s tou bolestí páteře napeču tolik cukroví,což je už díky INVITA SKIN BEAUTY PLUS CoQ 10 minulostí.Je to vážně neuvěřitelné.DĚKUJI...

Marie
Ověřený zákazník
č.207 Jsem velice spokojená...

Dobrý den, s ochranným a regeneračním krémem na ruce s živým kolagenem jsem velice spokojená, je mě 70+ a užívám ho i na povislé paže, kde je viditelné zpevnění. Děkuji a objednávám po třetí.

Linda
Ověřený zákazník
č.206 V mém životě jsem otestovala mnoho produktů, nicméně živý, čistý kolagen doporučuji všem věkovým kategoriím. Prevence není luxus!

Vážená paní Sojková a pane Sojko, ráda bych Vám poděkovala za skvělé produkty, za zpětnou reakci a Vaši vstřícnost. Prvně jsem dostala informaci o kolagenu během mého pobytu v lázních u kosmetičky v Jáchymově. Zaujal mě také příběh Doc. MUDr. Měštáka, a protože mě ze zdravotních důvodů operoval, vím, že je to odborník na vysoké úrovni.
Po konzultaci a doporučení, jsem zakoupila můj první živý kolagen FACE pouze na zkoušku. Po krátkodobém používání (vždy ráno a večer) jsem cítila změny na pleti. Mám smíšenou pleť, časté problémy s akné a ve věku 48 let řeším též vrásky. Nyní po pravidelné aplikaci kolagenu Face je pleť vypnutá, čistá, zářivá, barva sjednocená a redukuje maz.
Ihned jsem doporučila kolagen kamarádce (33 let) a dnes používá pravidelně. Má dcera (26 let) otestovala kolagen a nyní už také pravidelně aplikuje. Za mě, mohu kolagen Face na pleť jen doporučit a to i ostatní kolagenové produkty peeling, Elixír na tvář a dekolt, ochranný lesk na rty, šampon atd.
V mém životě jsem otestovala mnoho produktů, nicméně živý, čistý kolagen doporučuji všem věkovým kategoriím. Prevence není luxus!
Dále mám také galvanickou žehličku NuSkin a při pravidelném používání současně s kolagenem mám pevnější pleť.
Nicméně mám, bohužel degenerativní onemocnění kloubů a invalidní stupeň I. Proto mám v plánu otestovat i kolagenové doplňky stravy řady INVITA, tak jako doc. Měšťák.
Moc děkuji a říkám skvělá práce!!! S pozdravem Linda Plzeňský kraj

Růžena B.
Ověřený zákazník
č.205 Dobrý den, ráda bych se podělila s účinky krému na ruce

Intenzivní ochranný a regenerační KRÉM NA RUCE s živým kolagenem-Collagen hand cream, který jsem si objednala ještě s dalšími produkty. Napadlo mě, že si budu postupně dokumentovat fotografiemi případné změny, ale to co se stalo během několika minut po prvním použití krému na ruce mě opravdu zaskočilo. Proto posílám raději foto a věřím, že i přes rozdílné osvětlení fotografie nenechá nikoho na pochybách o tom, jaké má krém omlazující a vyhlazující účinky. Je velice příjemný, zvláčňuje, jemně voní, nemastí, nelepí a ihned se vstřebá. Vyzkoušela jsem za svůj, dost dlouhý život, plno krémů, ale myslím, že tento nemá konkurenci. Děkuji. Bečvářová R.

monika
Ověřený zákazník
č.204 Inventia Balíček - REGENERACE A POSÍLENÍ VLASŮ obsahuje:

Velmi ráda napíšu hodnocení šamponu a kondicioneru.Roky zkouším různé šampony spousty značek i dražších ale tento je jednoznačně nejlepší.Již po prvním vyzkoušení jsem hned cítila na vlasech změnu.Jsou vyživené a krásně hladké s leskem.Mám opravdu dlouhé a husté,vlnité vlasy a tento přípravek krásně funguje.Já ho určitě zařadím do pravidelné péče.Jen malé minus bych dala...A to je lahev,ten obal je strašně ,,tuhý,,a když chci nalít na dlań musí se hodně zmáčknout a je to dost na sílu,to mi není příjemné. :-)

Ivan B.
Ověřený zákazník
č.203 Kolagen a já

Živý kolagen Face a sprej používám cca 5 let i místo vody po holení. Můžu s čistým svědomím doporučit všem, kteří mají rádi svůj obličej. Někteří muži v 60 mají obličej samou vrásku. Mě je 72 a nemám jedinou. Díky vašemu kolagenu? Nevím, ale určitě nepřestanu používat a až mi bude 100, pošlu foto. 100% doporučuji.

MARTA F.
Ověřený zákazník
č.202 BUĎTE TRPĚLIVÍ, VÝSLEDEK SE DOSTAVÍ

Dobrý den,paní Sojková,chtěla bych se podělit o mé zkušenosti.
Živý kolagen Face na obličej,je úžasný, pleť vypne,rozzáří,objednávala jsem už třetí balení,což o něčem svědčí! Ale ještě větší šok jsem zažila, když jsem začala užívat INVITU SKIN BEAUTY PLUS CoQ10. Objednala jsem si tříměsíční balení-výsledek žádný, tak jsem zvažovala,jestli objednat další.Nakonec jsem si řekla,že ještě jednu tříměsíční "kúru"zkusím.Doslova zázraky se začaly dít,když jsem užívala pátou krabičku.
Můj tmavě modro,červeno,fialový kotník/žilky/začal blednout,až do úplného vymizení.Kdyby jsem to tušila,tak jsem si ten kotník, barevný až po nárt,vyfotila,ale to jsem opravdu nečekala.
A nejlepší nakonec..Od 40 let/je mně 60/ trpím-/už chronickou/ bolestí páteře.S bolestí jsem večer uléhala a ráno vstávala.Nevydržela jsem stát,po chvíli stání jsem si utírala "smrtelný"pot z čela,když jsem si umývala vlasy,bederní páteř mně zmrtvila,byla jak zmrazená,nemohla jsem se vzpřímit.Doužívala jsem 5 krabičku a ráno vstávám bez bolesti,vlasy si umyju taky bez bolesti.Nemohu se z toho vzpamatovat,že i zázraky se dějí.Zdá se mně to tak neuvěřitelné,že se o tom bojím i psát.Určitě bych chtěla ještě vyzkoušet i Invitu Active na klouby.
Jsem ráda,p.Sojková,že mě osud zavedl na Vaše stránky,a přeji všem,aby jim živý kolagen taky pomohl, jen buďte trpěliví,ono se v tom těle něco děje,i když to hned není vidět na pohled. Vydržte,věřím,že se taky dočkáte,tak jako já..
Vám,p.Sojková,můžu jen říct skromné,ale upřimné-DĚKUJI! Hodně úspěchů! Marta F.

Lenka V.- Liberec
Ověřený zákazník
č.201 Po delším a pravidelném užívání živého kolagenu FACE na obličej se se mnou opravdu dějí zázraky.

Dobrý den, touto cestou se chci ráda podělit o zkušenosti s kolagenem Face. Je mi 33 let. Moje pleť byla dříve suchá a citlivá. Jelikož se ráda opaluji a hodně se směji, tak jsem měla velké mimické vrásky a i v dekoltu se sluníčko dost podepsalo... Po delším a pravidelném užívání živého kolagenu FACE na obličej se se mnou opravdu dějí zázraky. Pleť se mi hodně zlepšila a vrásky se hodně stáhly. Opravdu ten rozdíl je úžasný a hodně viditelný. Tento kolagen mi pomohl i při bolestech zubů. Stačilo mi jen 2x za den potřít bolavé místo a druhý den bylo po bolesti. Tento kolagen mi doporučila kamarádka moji maminky, které je 60 let a užívá ho už delší dobu. Nedám moc na reklamy a recenze beru s rezervou, ale když jsem viděla tu známou a jak ve svém věku vypadá úžasně, tak mi to nedalo a chtěla jsem to taky zkusit. Jsem vděčná za tuto možnost a zkušenost. Velmi za vše děkuji a už se těším na další nákup. Živý kolagen s čistým svědomím doporučuji všem.

Alena C.
Ověřený zákazník
č.200 Kosmetiku s živým kolagenem můžu doporučit všem ženám

Dobrý den paní Sojkova,
o Vaší kosmetice jsem se dočetla z Vaší reklamy. Po přečtení všech příspěvků, které byly opravdu téměř vsechny pozitivní, jsem se rozhodla, že vaší kosmetiku vyzkouším a udělala jsem dobře.Bude mi tento měsíc 58 let. Během 1 roku jsem přišla o dceru a o práci. Zhubla jsem 15 kg. Můj obličej bych přirovnala k babičce ve věku 80 let.Nikdy bych nevěřila,že při každodenní péči o svou plet s vasi kosmetikou se mi opět rozjasni můj vzhled. A nejen to, citim se lépe. Začala jsem užívat i vitamín C + kolagen Invita Plus Q10 kapsle. Je to opravdu finančně náročné, ale pravdu účinné. Můžu všem doporučit.
Přeji Vám paní Sojkova krásný den a radost z našich příjemných a hlavne pozitivních příspěvků.
Alena C.

Marcela Zemanová
Ověřený zákazník
č.199 ŽIVÝ KOLAGEN

Dobrý den paní Sojková. Děkuji vám za živý kolagen FACE.Bude mi 55 let a dlouho jsem byla zoufalá z toho jak mi doslova padá obličej. Vyzkoušela jsem různé výrobky, ale bez výsledku. Dlouho jsem váhala, než jsem si živý kolagen objednala, ale nelituji. Jak jste psala, chce to trpělivost. U mě to trvalo měsíc, než jsem si všimla zlepšení. Nyní jsem si objednala i kapsle Invita Skin Beauty a určitě budu pokračovat. Nashledanou.

Dagmar Š.
Ověřený zákazník
č.198 Inventia - INVITA ACTIVE

Dobrý den!
Ve středu večer jsem si objednala Invitu active. Platila jsem z mého účtu.
Už ve čtvrtek jsem dostala zprávu od paní Sojkové, že zboží posílá. Dnes (po dvou dnech) už mám balíček doma. Úžasné!
Děkuji.
Dagmar Š., Karlovy Vary

Iveta
Ověřený zákazník
č.197 Velké překvapení

Je mi 52, snažím se o sebe pečovat, hýbat se,používám drahou kosmetiku,ale s menopauzou na krku jsem začala viditelně pociťovat zhoršení kvality pleti, rozšířené póry,akne a vrásky.Hlavně po letním slunění, které jsem si sice letos krásně užila, ale moje pleť byla jiného názoru.Takže sebevědomí hodně kleslo,a k tomu jsem si před 2 měsíci ještě zranila koleno. Manžel se všiml reklamy v časopise, který se týkal živého kolagenu a řekl, abych to vyzkoušela. Nejprve jsem váhala s jeho koupí, všichni jistě víme, že ne všechny reklamy jsou takové zázraky, jak nám to prezentují.Pak jsem se rozhodla pro tablety Invita Aktiv a čistý vitamín C Plus a k tomu kolagen Inventia Face, s tím, že to kupuji kvůli tomu zraněnému kolenu a jako bonus vyzkouším, co to udělá s obličejem. Ale raděj jsem od toho moc neočekávala. Co se týče tabletek, zatím je ještě brzy na hodnocení, užívám je teprve 14 dní, takže koleno ještě bolí. Ale co se týče Invita Face jsem upřímně šokovaná, co to se mnou za 14 dní udělalo. Zmenšené póry, rozjasněná a vypnutá pleť, prostě zázrak. Přečetla jsem si, že je dobré použít kolagen i na krk, dekolt, prsa, paže, tak jsem to vyzkoušela. Další zázrak, pleť vypnutější, hedvábná na dotyk, a i na pažích, které byly od sluníčka hodně vrásčité, se začínají vylepšovat. Myslela jsem, že je to třeba jen můj pocit, ale navštívil nás známý, kterého jsme už dlouho neviděli a ten prohlásil, že jsem nějak zkrásněla, že bude muset jezdit častěji. Tak to byl nečekaný kompliment, který mne ale velmi potěšil. Takže dámy, opravdu to funguje a p. Sojková nám doslova zachraňuje mládí. Tímto Vám p. Sojková mnohokrát děkuji a přeji, ať se daří a samozřejmě zasílám další objednávku.

stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.