Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Beáta Ondrušáková
Ověřený zákazník
č.125 Jak dlouho balení vydrží?

Dobrý den,
ještě jsem živý kolagen FACE nikdy nepoužívala, ale po přečtení recení a názorů vážně zvažuji, že si jej objednám. Proto bych se ráda zeptala, když si objednám 200 ml kolagen na tvář, jak dlouho mi cca vydrží? Děkuji. S pozdravem B.O.

Ludmila JANÁČOVÁ
Ověřený zákazník
č.124 Poděkování
MUDr. P.V.
Ověřený zákazník
č.123 Na originální živý kolagen FACE a BODY od Inventie nemám alergickou reakci.

Dobrý den paní Sojková,
Živý kolagen od Inventie již používám řadu let. Předesílám, že jsem alergička, astmatička a nesnáším řadu kosmetických preparátů. Nejde ale o alergii na parabeny, které bývají součástí kosmetických přípravků. S kolagenem jsem neměla žádné potíže, pravidelně jsem ho používala s výborným efektem hydratace a napnutí mé staré pokožky. Je mi 56 let! Bohužel na jaře 2013 jsem po nové dávce kolagenu zjistila, že mne pálí v obličeji a dokonce mi způsobil zánět spojivek. Můj manžel, který kolagen používal také, měl podobné zkušenosti a žádnou alergií netrpí. Z tohoto důvodu jsem balení spotřebovala na jiné části těla a další již neobjednala. Až od Vás jsem se dozvěděla, že ne všechny kolageny v modrém balení byly originály a Vy hledáte způsob jak znovu vrátit na trh originální kolagen. Proto jsem ráda vyzkoušela kolagen Silver - nyní nově origilnál pod novým názvem BODY poslední dodávky, který je nově balený v červeném balení i vzorečky kolagenu na obličej FACE, které jsou zasílány přímo od výrobce Inventia. Opakovaně jsem je aplikovala na obličej i na oční víčka a opětovně jsem žádnou pálivou nebo alergickou reakci nezaznamenala. Znovu jsem si zkusila naaplikovat původní modrý kolagen z Colway od "údajného" výrobce Inventia z důvodu potvrzení nežádoucí reakce, která se ihned dostavila. Závěrem Vám sděluji, že zřejmě je do modrého kolagenu přidána jiná látka, která nežádoucí reakci vyvolává. Je to ale pouhá empirie, rozbor by musela udělat laboratoř. Podobnou situaci jsem zaznamenala u Fi VICHI, kterou jsem musela vyměnit za českou Fi RYOR, která mě plně vyhovuje a doplňuje péči s originálním živým kolagenem.
S přáním krásného dne MUDr. P.V - celé jméno a příjmení u administrátora.

Marianna
Ověřený zákazník
č.122 Dodavam telu zivy kolagen Invita tej najvyssej kvality
Pekny den pani Sojkova,
rada by som v kratkom liste napisala svoj postreh pri užívaní kolagénových kapsúl. Mam 41 rokov a uz od 3 let sa u mna objavilo autoimunitne ochorenie klbov. Zacalo to znehybnenim lakta a pokracovalo to paradoxne ocami. Pri oci su v tele ako klb. Nepretrzite az do 20 leto som mala zanet bez prestani. Oči a plus ostatne klby sa pridavali postupne. Zanet sa nie a níie utlmit. Ziadna liecba kortikoidi a imunosupresiva na com som vyrastla Prisla som o zrak v 22 rokoch a v sucastnosti mam umely klb v zapasti a nartna chodidle caka rekonstrukcia.. Ostatne klby su v vacsiom a mensiom poskodeni. Ziskala som novu liecbu v vyskumnom ustave v Prahe. Ziskala biolieceu a bez toho by som si nevedela zivot predstavit. Cakal by ma iba zivot v bolestiacha v leže.
Sadla som si k svojmu hovoriacemu pocitacu a hladala, cim by som si este mohla pomoct. Natrafila som na vase stranky. Dlho ma tak nikto neoslovil. Svojou uprimnostou a takou prirodzenou simpatiou. Uverila som vam hned :-) Zavoala a aj vo vasom hlase bolo pocut ludskost. Nie , ta zena by nepredavala nic, o com by nebola presvedcena ze to nepomaha. Doporucila ste mi Invitu.
Momentalne ju uz beriem tretim rokom v kuse. Zanet pretrvava v mensom meritku ale ked to mozem porovnat , tak moje klby drzia. Nieje po vysetreniach poznat ziadne dalsie znacne rozpadnutia a poskodenia. Telo ako keby toho vydrzalo viac.Trufla som si aj v 38 rokoch na miminko. Brala som to pocas celeho tehotenstva a tym sa nebrala vyziva mojim kostiam. Som rada, ze ste mi poslala nové balenie od rovnakeho vyrobcu. Je mi jasne, ze iba vdaka mojej liecbe fungujem. Ale verim, ze spolu s doplnkom stravy Invita je to dobra volba. Dodavam telu zivy kolagen tej najvyssej kvality od vas a to uz asi budem musiet stale. A som tiez zena, ktora je rada ked vyzera dobre. Pre mna vedlajsi ucinok je pekna plet :-)
Prajem vam vela radosti. Marianna

Vraťka:-)
Ověřený zákazník
č.121 Originální kolagen je znovu zázrak pro mě, moji rodinu i mé klientky, které ke mě chodí na kosmetiku

Dobrý den,chtěla bych se s vámi podělit o nejen moji zkušenost s živým, originálním kolagenem od Inventie v červeném balení. Kolagen používám nejen já,ale klientky kterým kolagen zažehluji galvanickou žehličkou Nuskin a jsou nad míru spokojené. Nový NATURAL COLLAGEN FACE používají cca 1 měsíc samy doma a výsledky jsou již po takové krátké době viditelné pouhým okem.Dvě z klientek si jej objednaly spíše na problém aknózní pleti s vpadlými jizvami po a akné...Nejen že se jim vyrovnaly i hlubší vrásky,ale akné se lepší a jizvičky po akné se postupně jakoby vyplňují:-) Já mám z toho vynikající pocit jelikož jsou to mé stálé klientky a proto doporučuji kolagen stále dál a dál na domácí použití.Je super,že není jen na vrásky,ale paní která je již postarší si chválí jak je její pleť mladší a hladší a také si s ním čistí zuby a dásně a je moc spokojená s bělením zubů a již jí nekrvácí dásně.Moje maminka používá znovu originální nejlevnější kolagen na vlasu a nehty HAIR a NAILS/dříve Graphite) a vtírá si jej do kloubů, které ji moc a moc bolely. Jako maličká měla TBC kyčelního kloubu a je plně invalidní a proto má s pohybem veliké problémy, co používá nejlevnější kolagen, který výrobce určil na vlasy a nehty, už si tolik neztěžuje že jí jdou klouby tak ztuha a těžce:-( s bolestí a to jej používá měsíc a pul:-).Chci taktéž podotknout že rozdíl s kolagenem Colway v modrém balení, který prokazatelně často nebyl v poslední době z originální produkce Inventie, je opravdu znatelný - znovu je nová hustší konzistence, což je báječné, protože můžete použít jen minimum,zkrátka méně než s předešlým kolagenem. Je i luxusnější balení,které je krásné:-) Účinky jsou mnohem rychlejší a znatelnější. Jsem ráda, že máme znovu originální výrobky. Za mně je červený kolagen od Inventie živý zázrak v krásné skleněné lahvičce, nejen na vrásky a omlazení ale i na zdravotní a kožní problémy což jsem se sama přesvědčila na opary a afty u dětí. A myslím,že je to zázrak nejen za mně!!! Nový NATURAL collagen Inventia je úžasný ať už tomu někdo věří nebo ne!:-). Moje rodina a klientky na kosmetiku jsme spokojeni a můžeme vřele doporučit i těm kteří stále váhají i kvůli investici.Opravdu se to vyplatí věřte mi.
S pozdravem Vraťka:-)

Zkopírováno z e-malové korespondence - z důvodu ochrany osobních údajů celý kontakt u administrátora - jakákoliv zdravotní tvrzení v textu jsou výhradně názory pisatelů

Jindřiška S.
Ověřený zákazník
č.120 Mám velkou radost - živý originální kolagen znovu pomáhá na omlazení i při zdravotních masážích prostaty

Zdravím ve spolek :)
Perlička: Dnes mě jeden zákazník soustavně pozoroval a potom mě říkal: Co se na vás tak změnilo? Jste úplně nějaká jiná.Jste ostříhaná,nebo co?
Ujistila jsem ho,že co jsme se naposledy viděli mám vlasy pořád stejné,nejsem ostříhaná.
Měla jsem moc fajn pocit.Zíral na mě jak na zjevení:))
Určitě znovu díky originálnímu červenému kolagenu Face, na který nedám dopustit. Protože mám jistotu originálu, doporučuji ho i svým klientům a velmi úspěšně s ním dělám i zdravotní kolagenové masáže prostaty. Mám velkou radost, děkuji Vám za vrácení originálu znovu na trh. Přeji krásné dny Jindřiška S.

Marta K.
Ověřený zákazník
č.119 INVITA SKIN BEAUTY - po 1,5 hodině bylo vyčerpání pryč

Vážená paní Sojková, včera jsem obdržela další balíček produktů, které jsem si u Vás objednala.
Chtěla bych Vám poděkovat za rychlost dodávky a pak také za dárek. Je to od Vás velmi milé. Ráda bych se s Vámi podělila o moje úplně první a úplně čerstvé zkušenosti J.
Díky pracovním povinnostem jsem noc ze čtvrtka na pátek téměř probděla (příprava na velkou přednášku) a spala jsem pouze tři hodiny. V pátek odpoledne jsem „fungovala“ už z posledních sil. Kolem 17 hodiny mi byl doručen balíček od Vás a já pamětliva obsahu našeho rozhovoru, ihned po vybalení obsahu balíku, užila jsem nové kolagenové tablety INVITA SKIN BEAUTY tak, jak jste mi doporučila. Skutečně již po 1,5 hodině bylo vyčerpání pryč a já jsem vůbec nepociťovala, že nám za sebou náročných 24 hodin.Byla jsem v takové kondici, že jsem se večer ještě mohla těšit z kolagenové žehličky a vyzkoušet jí. A skutečně – slibované účinky mohu jen potvrdit. Děkuji Vám za Vaši práci a za Váš vysoce profesionální přístup. Přeji Vám vše dobré a ať se Vám daří. Krásný den Vaše klientka Marta K.
Zkopírováno z e-malové korespondence - z důvodu ochrany osobních údajů celý kontakt u administrátora - jakákoliv zdravotní tvrzení v textu jsou výhradně názory pisatelů

Anna H.
Ověřený zákazník
č.118 Prostě jsem zjistila, že bez kolagenu se už nedá žít

Dobrý den paní Sojková balíček s novým - originálním, živý kolagenem Face přišel v pořádku. Děkuji za slevu. Prostě jsem zjistila že bez kolagenu se už nedá žít. Anna H.

Lli G
Ověřený zákazník
č.117 Poděkování
Děkuji za zaslání chybějících gelů (a gelů navíc), jsem ráda, že se v této době v této zemi dá na profesionalitu alespoň některých lidí spolehnout.Zůstávám Vaším spokojeným zákazníkem.

Přeji hezký den. Lli G.
Romana F.
Ověřený zákazník
č.116 Jsem nesmírně spokojená, má pleť omládla

Milá paní Sojková.
Konečně se dostávám k PC, abych Vám napsala, že Vám moc děkuji za bleskově rychlé zaslání galvanické žehličky, kolagenu a následně i zažehlovacího korektoru.
Jsem nesmírně spokojená, má pleť omládla a cítím se výborně!
Chtěla jsem Vám také poděkovat za Váš přístup, kdykoliv jsem prozvonila, Vy jste mi zavolala, vše se mnou probrala, poradila, prostě jste se mi maximálně věnovala. S takovým přístupem jsem se ještě nikdy nesetkala.
Určitě postupně přejdu na vaší kosmetiku s kolagenem, protože nic se nevyrovná živému kolagenu Face, je to prostě zázrak, používám ho teprve 14 dní a ve spojení s žehličkou jsou výsledky úžasné. Přesně tak, jak jste říkala. Jsem Vám moc vděčná za vaše rady a poznatky.
Mějte se moc hezky a zůstávám Vaší věrnou zákaznicí a všem vřele doporučuji !II
S pozdravem Romana F.

Zkopírováno z e-malové korespondence - z důvodu ochrany osobních údajů celý kontakt u administrátora - jakákoliv zdravotní tvrzení v textu jsou výhradně názory pisatelů

Jindřiška S.
Ověřený zákazník
č.115 Koupit si živý kolagen Face a Invitu bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě a vůbec toho nelituji.Chci, abyste všichni věděli, že existuje něco mimořádného, co skutečně funguje.

Jsem ročník 1958. Kolagen ještě nepoužívám tak dlouho,ale mé nadšení je tak velké,že Vám to musím sdělit.Chci,abyste všichni věděli,že existuje něco mimořádného, co skutečně funguje.Je jen na Vás, jak s tím naložíte.Do svého vzhledu jsem prakticky nikdy nic neinvestovala.
Mám čtyři děti tak bylo stále kam investovat a většinou jsem se mohla spolehnout jen sama na sebe.
Prošla jsem životem,který zrovna nebyl jednoduchý a aby toho nebylo málo přišla jsem o syna což bylo to nejhorší ,co mě mohlo v životě potkat.
Nebudu zde popisovat co jsem prožívala,ale protože jsem měla doma ještě nejmladšího syna,kterému tehdy bylo 11 let musela jsem překonat bolest a trápení.
Život jde dál a prostě musíte.
Je jasné,že se to na člověku podepíše,ale tak nějak nemáte chuť s tím něco dělat.
S odstupem času,když jsem hledala na internetu nějaké zboží naskočila mi stránka Nezestárni.cz
Zaujal mě už jen ten název.Koho by nezajímalo jak zpomalit stárnutí a zregenerovat orgány.
Vždyť to děláme pro sebe a pro své zdraví.
Jenomže většinou se začneme zajímat,až když je příliš pozdě.
Začetla jsem se a mohu říct,že jsem celý víkend strávila na těchto stránkách a četla a četla.
Jak už těm všelijakým nabídkám nevěřím zírala jsem na paní Sojkovou jako na zjevení.
To přeci není možné,říkala jsem si.Že bych to také vyzkoušela?
Možná to bude fungovat i na mě?
Rozhodla jsem se,že Kolagen vyzkouším,což bude přínosem i pro mé zákazníky,kteří mají různé zdravotní problémy.(Je totiž úžasný pocit,když se ke mně vracejí a sdělují jak jim to pomohlo.)
Všechny ty reference to si přeci nikdo jen tak nevymyslí,ale vlastní zkušenost je nade vše.
Nevím co mě na Kolagenu tak strašně přitahovalo,že jsem byla na stránkách Nezestárni každý den.
Vždyť jsem ho neznala,ale bylo to jako magnet.
Jeden léčitel mi jednou řekl...Poslouchej svoji intuici.Tak jsem se poslechla a objednala jsem si kolagenové tablety Invita Skin Beauty, kolagen na obličej Face a na vlasy a nehty.
Když vyzkoušet tak všechno a poctivě jak zevně tak vnitřně, ať se tedy ukáže co je to za zázrak.
Toto rozhodnutí bylo jedno z nejlepších v mém životě a vůbec toho nelituji.
Možná namítnete,že je to velká investice,ale spočítejte si kolik utratíte v lékárně za různé preparáty plné chemie,které navíc vůbec nepomůžou,naopak mají spoustu negativních vedlejších účinků . Vyhozené peníze bez efektu.Moje vlastní zkušenost.Tato investice se velmi brzo projeví na Vašem zdraví. Tak co je lepší?
Začala jsem s Kolagenovou kůrou Kolagebové tablety jednou týdně 10 tablet, živý kolagen na celé tělo a na pleť,oči a zuby 2x denně.Zatím Kolagen používám 40 dní.Víc jak rok mě zlobilo rameno.Nic nepomáhalo nakonec jsem dostala dva obstřiky.Pomohly na dva měsíce a měla jsem to zpět.Nemohla jsem zvednout už ani ruku.Tak co řekla jsem si,mám kolagen ten pomůže.Nechápu kde se ve mně brala ta jistota.
Pomohl fakt,nekecám.:) První zázrak.Kolagen na pleť a hlavně na zuby.Dlouhou dobu jsem totiž trpěla paradentozou,nejen že mi stále krvácely dásně,ale ještě se mi vyvracely zuby ven. Zubař mi řekl ,že je to věkem a když je chci srovnat,že je obrousí a nasadí korunky za 12 000Kč – ne malá částka za čtyři zuby.
Když jsem si poprvé nanesla Kolagen přímo na dásně podle rady paní Sojkové,celý den mě bolely ,že jsem si myslela,že jsem snad dostala nějaký zánět.Dásně totiž pracovaly – jak jsem později zjistila.Druhý den už v pohodě nic nebolelo. NEČEKALA JSEM ŽÁDNÝ ZÁZRAK, ALE ZÁZRAK SE STAL.
Do týdne mi přestaly krvácet dásně,zatáhly se mi přes obnažené krčky a značně se mi vyrovnaly zuby. TO BYL PRO MĚ DRUHÝ ZÁZRAK.
Po čtyřech dětech si jistě umíte představit jak vypadá břicho.Vytahaná ,povadlá kůže a kolem dokola pěkná pneumatika.
Převážně to je kůže ,která ztratila pružnost a pevnost a žádná dieta ani cvičení na to nepomůže.
Řeknu Vám dle mých zkušeností co pomůže.Živý Kolagen.
Víc jak polovina této povislé kůže už je pryč.( po 40 dnech používání Kolagenu)
Povolená stehna se zpevňují a vůbec pokožka celého těla se krásně vypíná.
Neskutečně to funguje. Kam se to podělo? Zákazníci mi říkají,že jsem zhubla.
Nedržím žádnou dietu.Najím se klidně i o půlnoci.
Úžasně ulevuje očím což pocítíte ihned,postupně se ztratí i váčky a pytlíky pod očima.
Co dokáže udělat s pletí k tomu nemám dost vhodný komentář...ZÁZRAK, ZÁZRAK, ZÁZRAK.
Mám tak velkou radost,že ji psaním nedokážu vyjádřit.
Tento příběh jsem napsala hlavně proto,že chci,aby jste věděli,že živý kolagen, který je přímo od výrobce z INVENTIE funguje.
Jsem velmi vděčná za tento zázrak hlavně paní Sojkové a jejímu synovi, ale i všem kteří se podílejí na tom,aby se červený kolagen dostal mezi lidi,aby všichni mohli žít plnohodnotným životem co nejdéle. Děkuji Jindřiška S.
Z důvodu ochrany osobních údajů celý kontakt u administrátora - jakákoliv zdravotní tvrzení v textu jsou výhradně názory pisatelů

H.Fišerová
Ověřený zákazník
č.114 Poděkování - téměř půl roku jsem nemohla došlápnout na patu

Zkopírováno z e-malové korespondence - z důvodu ochrany osobních údajů celý kontakt u administrátora - jakákoliv zdravotní tvrzení v textu jsou výhradně názory pisatelů.
Dobrý den pani Sojková,
jelikož se mi nepodarilo odeslat muj prispěvek přímo z vašich stránek,chci se podělit o zkušenosti s vyrobky,které jsem doposud od vás zakoupila, alespoň touto cestou.
Nejdříve bych vám chtěla poděkovat za váš velice příjemný a velice profesionální přístup,ke mě jako k zákazníkovi a velice si tohoto vážím.
Doposud jsem si u vás zakoupila Kolagen Face na obličej a kolagenové kapsle Invita Skin Beauty od Inventie a s oběma výrobky jsem opravdu spokojena. Kolagen používám na obličej hlavně kolem očí a také na dásně, které se mi zlepšily,v což jsem vůbec nedoufala. U kapslí jsem zaznamenala znatelné zlepšení pokožky,což je velice příjemné,protože po pravidelném užívání je opravdu elastická a hebká,ale hlavně mi pomohli kolagenové kapsle při bolesti paty.
Téměř půl roku jsem nemohla došlápnout na pravou patu a už jsem si myslela,že mi nezbude nic jiného než jít k lékaři,protože asi mám tzv.ostruhu a když jsem začala kapsle brát a to podle vašeho doporučení 10 kapslí jako jednu dávku na týden,už po druhém užití pata přestala bolet a od té doby je již vše v pořádku.Takže z této zkušenosti opravdu mohu potvrdit,že má velice blahodárný vliv na kosti,klouby,pokožku.
A protože mám s těmito dvěma výrobky,velice dobrou zkušenost,a vím,že na vás se mohu kdykoliv obrátit,pokud budu chtít cokoliv vědět a vím,že mi bez váhání vše vysvětlíte a to opravdu dopodrobna,tak jsem se v loňském roce odhodlala zakoupit po delším váhání další výrobek a to Medolight-ZEST spolu s masážním přístrojem ZESt Massager.
Váhání bylo pro vysokou cenu a přiznám se,že jsem se na začátku bála,že to nesplní mé očekávání a oba výrobky skončí v šuplíku a že jen vyhodím spoustu peněz nadarmo,přesně jak jste to popisovala vy ze své první zkušenosti.
Ale díky vaší opravdové péči o zákazníka,díky tomu,že jste mi zaslala jednak svoji první a druhou zkušenost s Medolightem a dostala jsem od vás i DVD s opravdu podrobnou přednáškou jak opravdu používat tento výrobek,tak nyní mohu jen potvrdit,že jsem udělala dobře,když jsem do těchto věcí investovala.
Mám velice dobrou zkušenost s přístrojem Medolight,co se týče jakékoliv bolesti,nebo zánětů.Použila jsem přístroj např.když mě rozbolel zub a po pravidelném nasvícení příslušným programem bolet přestala.Na té patě jsem ho již vyzkoušet nestačila,protože o to se ještě předtím postarali zdárně kolageové kapsle.
Ale jestli mám s něčím opravdu vynikající zkušenost tak je to při zánětlivých onemocněních jako je chřipka.Již celá léta trpím na jaře a na podzim pokaždé chřipkou a to takovou,že mne vždy naprosto skolila a pokaždé díky horečce jsem ji musela nejméně týden vyležet a pak ještě nejméně dva další týdny doléčovala různými léky.Loni na podzim jsem hned při prvních příznacích měla možnost poprvé použít Medolight a poprvé v životě jsem nezůstala doma,nestačil se rozvinout žádný zánět tedy nebyla ani horečka a během tří dnů jsem byla v pohodě a celou dobu jsem chodila do práce.Teď na jaře neb bylo chřipkové období, jsem opět při prvních příznacích, kdy mě opět začalo bolet v krku, opět ihned nasvěcovala a výsledek opět úžasný.
Ale s poučením,že je potřeba nasvěcovat delší období i když příznaky již odezněly,jen použít jiný program jako doléčení,což jsem napoprvé neudělala.A opět naprosto bez léků a bez nutnosti zůstat doma.Pro mne je to úžasná zkušenost a hlavně úleva.A i vaše rada nasvítit se na hrudníku každé ráno a získat tím po ránu energii jsem velice přivítala.A nelituji ani koupě masážního přístroje i s tímto výrobkem jsem spokojena.Oba přístroje používám na určité body což,jsem si poctivě poznamenala z té přednášky a musím říct,že alespoň u mne to opravdu funguje.
Všechny výrobky jsem u vás zakoupila v loňském roce a ponechala si dostatek času než se o své zkušenosti podělím a to proto,abych mohla poctivě napsat co,jak a na co mi tyto výrobky pomáhají.A ještě jednou musím říct,že žádné koupě naprosto nelituji a jsem se všemi výrobky spokojena zvlášť,když se vzájemně doplňují.
Ještě jednou vám chci poděkovat paní Sojková za vaši nesmírnou ochotu s jakou jste se mi jako zákazníkovi pokaždé věnovala,protože bohužel v naší zemi to až tak zvykem není. Právě proto si toho u vás nesmírně vážím a vím,že se k vám budu ráda vracet.
Jste jedna z mála obchodníků,kteří neprodávají služby nebo výrobky jen pro svůj zisk,ale jste tu opravdu pro zákazníka s tím nejlepším servisem,kdy čerpáte ze svých vlastních zkušeností z používání vámi prodávaných výrobků a toho si nesmírně cením.
Přeji vám ať se vám daří získat co nejvíc spokojených zákazníků. S přáním krásného dne vás zdraví H.Fišerová

stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.