Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Radka M.
Ověřený zákazník
č.137 Klouby a jizvy

Dobrý den, paní Sojková,

celá moje rodina Vám chce poděkovat za zlepšení kvality života. Jedné z našich babiček (85) řekl lékař, že její osteoporóza se už nemůže zlepšit a bude se jen zhoršovat, po vybrání pouze jednoho balení kolagenových kapslí Invita Active ho navštívila a lékař byl překvapen výrazným zlepšením, které si nedokázal vysvětlit. Druhá babička (85) sděluje, že ji při braní kolagenových kapslí Invita již nebolí noha - kyčel, která ji bolela řadu let a na niž před tím vyzkoušela různé terapie (injekce apod.) bez výrazného efektu. Tatínkovi díky používání kolagenového gelu Face krásně zploštila, zmenšila se i zesvětlala jizva na nose, kterou měl před tím hlubší a tmavou po pásovém oparu, a to i přes to, že Face začal používat až po roce od vytvoření jizvy!
Děkujeme
Radka M.

Jana HAVLÍČKOVÁ
Ověřený zákazník
č.136 Viditelná změna mezi modrým a červeným kolagenem Face

Dobrý den paní Sojková.
Musím Vám napsat, že až teď vidím jaký je rozdíl mezi původním modrým z kolagenem z loňska a nynějším červeným Face od stejného výrobce Inventia. Již první aplikace červeného gelu byla jiná, mnohem lepší a hlavně viditelná. Myslím, že Vám můžem poděkovat za to, že jste se se synem postavila proti podvodům a ochránila spotřebitele. Jana Havlíčková

Zuzana M.
Ověřený zákazník
č.135 Seborea je prec! Pomohl mi kolagenový šampon InventiaTriple heix formula

Vazena p.Sojkova, som rada, ze sa mi dostalo priestoru, aby som mohla vyjadrit svoj pozitivny nazor na Inventia vyrobky. Cca 15 rokov trpim seboreou, snazila som sa ju vzdy udrziavat ako som najlepsie vedela a skumala som, ktore kozmeticke vyrobky mi nerobia ako tak "zle" na kozi, aby som ich mohla pouzivat, vacsinou to boli tie z lekarne, z beznej drogerie som pouzit nic nemohla. Obcas som to mala horsie, ale vzdy skor v "udrziavacom" stave, len aby som nemusela nejake hormonalne kremy uzivat. Ako zazrakom sampon od Inventia mi okamzite zaberal a po 2 tyzdnoch po seborei ani stopa! Velmi som sa tesila a tak som vyskusala kolagenove tonikum, kolagen FACE a kolagenovy krem aj na tvar, lebo i v tvarovej casti sa mi z casu na cas seborea objavovala a znova to iste - seborea je prec!!! Uz som svojmu tatkovi naordinovala tiez sampon, lebo taktiez trpi seboreou a cakam na jeho ohlasy. Ostatni v okoli si vsimli moje leskle vlasy a pytali sa, ci som pouzila nejaky leskly lak na vlasy :-) Som velmi rada, ze hlavne seborea je prec, navyse mam z toho samponu pekne leskle vlasy, kolagen na tvar mi pokozku pekne vypina a "lieci" a budem sirit tuto radost dalej, preto chcem ponukat tuto kozmetiku i u nas na Slovensku v mojom e-shope http://www.parfumex.sk/biokozmetika-inventia/. Nech je dostupnejsia i u nas a robi radost i slovenskym zakaznickam.
Vsetko dobre prajem a tesim sa na spolupracu:-)
Zuzana M.

Eva H.
Ověřený zákazník
č.134 Jsem ráda, že jsem Vás objevila

Milá paní Sojková,
s živým kolagenem Face teprve začínám, první várku jsem věnovala na ekzém synovi, ale sama na sobě jsem si ověřila účinnost skvělého kolagenového šampónu. V den Vašich narozenin na Vaši počest objednávám další kolagen a věřím, že stejně jako Vy s jeho pomocí ustojím extrémně stresující období.
Eva H.

Vráťula:-)
Ověřený zákazník
č.133 Červený kolagen je zázrak na koleno i gynekologický problém

Dobrý den paní Sojková, již jsem Vám do této rubriky psala v příspěvku č. 120 ohledně mojí kladné zkušenosti s kolagenem Face od Inventie a ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat, že jste se synem měli odvahu skončit v Colway, protože kvalita kolagenu v modrém a červeném balení je nesrovnatelná. Proto jsem se rozhodla, že se podělím i o další neuvěřitelné zkušenosti. Asi před dvěma měsíci si moje kolegyně ze zaměstnání ztěžovala na velké bolesti kolena. Když se vydala k lékaři, tak jí odeslal na ortopedii s tím, že neví co by to mohlo být. Kolegyně už byla bolestí tak zoufalá, že tam zašla a lékař jí po vyšetření obeznámil s tím, že v nejbližší době bude muset na operaci a zakázal jí i jízdu na kole....
Protože od Vás vím, jak i na takové případy pomáhá potírání nejlevnějším kolagenem HAIR NAILS, neváhala jsem a kolegyni hned pověděla o živém kolagenu na vlasy,nehty....Překvapilo jí to, ale znáte to - tonoucí se stébla chytá. Začala si kolagen poctivě vtírat 4krát denně a zhruba po14 dnech si už na koleno neztěžovala. Nyní maže něco přes dva měsíce a jen 1krát denně. Bolest jí úplně zmizela, jezdí na kole a normálně funguje i v zaměstnání, které je na pohyb velmi náročné.
Říká že je to zázrak!
I já jsem měla po dobrání druhých antibiotik zánět v intimních partiích a tak jsem se rozhodla že místo návštěvy u gynekologa vyzkouším nejkvalitnější kolagen Face, který jsem již měla doma.Vtírala jsem jej 2-3krát za den, a do 3 dnů jsem měla klid od svědění a pálení...Zatím mám jen samé kladné zkušenosti nejen já ale i všichni v mém okolí,kterým jsem jej doporučila.
Děkuji Vám a jsem ráda, že něco tak úžasně čistého a přírodního v dnešním světě samé chemie...existuje!!! Vráťula:-)

Marianna
Ověřený zákazník
č.132 Dodavam telu zivy kolagen Invita tej najvyssej kvality od vas :-)

Pekny den pani Sojkova,
rada by som v kratkom liste napisala svoj postreh pri užívaní kolagénových kapsúl. Mam 41 rokov a uz od 3 let sa u mna objavilo autoimunitne ochorenie klbov. Zacalo to znehybnenim lakta a pokracovalo to paradoxne ocami. Pri oci su v tele ako klb. Nepretrzite az do 20 leto som mala zanet bez prestani. Oči a plus ostatne klby sa pridavali postupne. Zanet sa nie a níie utlmit. Ziadna liecba kortikoidi a imunosupresiva na com som vyrastla Prisla som o zrak v 22 rokoch a v sucastnosti mam umely klb v zapasti a nartna chodidle caka rekonstrukcia.. Ostatne klby su v vacsiom a mensiom poskodeni. Ziskala som novu liecbu v vyskumnom ustave v Prahe. Ziskala biolieceu a bez toho by som si nevedela zivot predstavit. Cakal by ma iba zivot v bolestiacha v leže.
Sadla som si k svojmu hovoriacemu pocitacu a hladala, cim by som si este mohla pomoct. Natrafila som na vase stranky. Dlho ma tak nikto neoslovil. Svojou uprimnostou a takou prirodzenou simpatiou. Uverila som vam hned :-) Zavoala a aj vo vasom hlase bolo pocut ludskost. Nie, ta zena by nepredavala nic, o com by nebola presvedcena ze to nepomaha. Doporucila ste mi Invitu.
Momentalne ju uz beriem tretim rokom v kuse. Zanet pretrvava v mensom meritku ale ked to mozem porovnat , tak moje klby drzia. Nieje po vysetreniach poznat ziadne dalsie znacne rozpadnutia a poskodenia. Telo ako keby toho vydrzalo viac.Trufla som si aj v 38 rokoch na miminko. Brala som to pocas celeho tehotenstva a tym sa nebrala vyziva mojim kostiam. Som rada, ze ste mi poslala nové balenie od rovnakeho vyrobcu. Je mi jasne, ze iba vdaka mojej liecbe fungujem. Ale verim, ze spolu s doplnkom stravy Invita Skin Beauty je to dobra volba. Dodavam telu zivy kolagen tej najvyssej kvality od vas a to uz asi budem musiet stale. A som tiez zena, ktora je rada ked vyzera dobre. Pre mna vedlajsi ucinok je pekna plet :-)
Prajem vam vela radosti. Marianna

Petr
Ověřený zákazník
č.131 Zkušenosti... nejen intimní a ryze mužské - vyrážka na penisu + plíseň na nohou

Paní Sojková, nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za přístup a ochotu,vše mi vysvětlíte a poradíte i když se jedná o velmi "intimní" problémy.Šampón s živým kolagenem používám dva měsíce a mohu potvrdit,že se mi vlasy změnily,přestaly padat,jsou pevnější a tolik se mi nemastí a krásně rostou.

Stejně dlouho používám nejlevnější kolagen Inventia na Vlasy a nehty, který jste mi v rámci finanční úspory poradila používat místo kolagenu Face i na PLÍSEŇ NA NOHOU A HLAVNĚ NA NEPŘÍJEMNOU VYRÁŽKU V INTIMNÍCH MÍSTECH (penisu). Velmi mě to trápilo a již delší dobu jsem marně hledal účinný způsob léčby.

Musím podotknout,že plíseň i vyrážka zmizela.Zkoušel jsem všechno možné,navštěvoval jsem kožního doktora,ale bez většího efektu,vždy se mi vyrážka a plíseň vrátila.

Asi před měsícem jsem měl namožené pravé rameno,nemohl jsem s ním vůbec hnout. Vzpomněl jsem si, že jsem někde četl, že živý kolagenový gel je kosmeceutikum s kosmetickými i léčivými účinky a pomáhá nejen na vyrážky, plísně, spáleniny a ekzémy, ale i při bolestech kloubů. Zkusil jsem ho večer před spaním natřít kolagenem a zlehka masírovat. Ráno,když jsem vstával,tak jsem si vůbec nevzpomněl na bolavé rameno. Bolest zmizela. Prostě úžasné!

Jsem moc rád,že jsem mohl přispět příspěvkem a zkušenostmi a že mi kolagen pomohl!!

Martina Holásková
Ověřený zákazník
č.130 Jak jsem slíbila – dávám vědět. Kolagen face mě pomohl na problematickou pleť a kuřácké vrásky

Je to prost skvělé, Fakt jsem nevěřila. Mám problematickou pleť a nic mě nepomáhalo. Objednala jsem si největší balení kolagenu Face . Během 2,5 měsíce je moje pleť krásně čistá, póry jsou menší a jizvičky se postupně ztrácejí. I ty staré. A nejen to, pleť se vypíná a vrásky se ztrácí jako jizvičky. Ve 42 letech se zbavuji akné a mládnu před očima. Také se mě vyhladili oční víčka a zbavila jsem se kuřáckých vrásek. Prostě paráda. Uvažuji ještě o koupi Invity. Tatínkovi hodně pomohla na koleno a bude mu docházet.

Janina
Ověřený zákazník
č.129 Kolagen Face je Malý velký zázrak na pleť permanentně vystavenou stresu

Opravdu se musím připojit. Již 3 měsíce používám kolagen Face na obličej a je to pro mě MALÝ VELKÝ ZÁZRAK. Pracuji na vysoké manažerské pozici a jsem vystavena permanentnímu stresu. Již za měsíc byla moje pleť krásně hydratovaná a pevná jako po liftingu. Když mě viděla moje maminka, říkala, že se jsem se proměnila ze starého zvrásněného jablíčka na krásně šťavnaté. A tak to opravdu je. Teď po třech měsících vypadá moje pleť svěží a šťavnatá jako panenské jablíčko. Kolagen objednávám i pro své kolegyně a budu Vás doporučovat.

Mirka Z.
Ověřený zákazník
č.128 Kdybyste mi neposlala místo kolagenu Platinum kolagen Face od stejného výrobce zadarmo, nikdy bych se k němu nevrátila.

Paní Sojková moc bych Vám i Vašemu synovi chtěla poděkovat za osobní statečnost při řešení celé situace a vrácení originálního kolagenu do prodeje. Červený kolagen opravdu neuvěřitelně funguje, je hustý a vydatný jako kdysi. Je to prostě BOMBA. Léta jsem používala modré balení Inventie od Colway, ale loňský rok se to již nedalo. Kdybyste mi neposlala místo kolagenu Platinum kolagen Face od stejného výrobce zadarmo, nikdy bych se k němu nevrátila. Obdivuji Vaši osobní statečnost, protože odejít z pozice viceprezident, to by každý nedokázal. Držím palce a věřím, že spokojenost všech a nesrovnatelná kvalita červeného kolagenu Vám to určitě vynahradí.

Petra Jeníková
Ověřený zákazník
č.127 Živý kolagen mě pomohl po porodu na prsa, dásně, jizvy, pupínky

Jsem půl roku po porodu a jako dárek jsem dostala od svého manžela kolagenové tablety Invitu Skin Beauty a společně používáme i kolagen Face na obličej. On po holení a já po kojení. Na Vaši radu si s ním potírám bolestivé prsní dvorce po kojení. Je to náramná úleva od bolesti Kolagen si dávám i na obličej a na dásně. Už mě nekrvácí a nebolí zuby. Pleť se rychle zregenerovala a nevypadám unaveně.. Jizva po císařské řezu přestala mokvat a rychle se zacelila. Moji dcerce potírám obličejíček kolagenem a všechny pupínky a potničky se rychle hojí. Jsem ráda, že jste nám poskytla slevu a proto si dnes objednávám kolagen Face 200 ml pro moji maminku, protože nám pomáhá s hlídáním. Petra Jeníková

J.K.
Ověřený zákazník
č.126 Zkušenosti s produkty kolagen, žehlička na vrásky, gely a šampón

Dobrý den, vážená paní Sojková,
konečně jsem se dostala k tomu,abych napsala hodnocení Vašich produktů podle mých zkušeností.
Byla bych ráda, pokud byste je zkopírovala na Vaše stránky - jen Vás prosím o uvedení jen mých iniciálů (J.K.):
Dobrý den,ráda bych se podělila o svoje zkušenosti s produkty distribuované paní Evou Sojkovou.
Vloni jsem si ke svým 60. narozeninám pořídila galvanickou žehličku na vrásky s příslušnými gely (bílé a modré)k ošetření pleti žehličkou,a také s živým kolagenem Face. Mám smíšenou pleť s rozšířenými póry ve středu obličeje. Po ošetření žehličkou se pleť skvěle hloubkově vyčistí, póry jsou zjemnělé, výsledek hned po první ošetření je velmi pěkný a jeho pravidelným použitím se celkový stav pleti výrazně lepší.
Původní modrý kolagen jsem zpočátku snášela dobře i při mé velmi citlivé pokožce, později se však objevila alergická reakce, která ustala zároveň s přerušením aplikace tohoto kolagenu.
Po konzultaci s paní Evou Sojkovou jsem se dozvěděla, smutnou zprávu, že poslední dobou nedostali z firmy Colway originální kolagen od výrobce Inventia, přesto, že byl ve stejném balení. Protože bylo více stížností na kvalitu, obrátili se se synem přímo na výrobce. Proto aby měli jistotu originálu, zasílá jim výrobce originální kolagen v červeném balení místo modrého. Když mě ubezpečila, že již mají k prodeji pouze originální kolagen té nejvyšší kvality, rozhodla jsem se a ke konci roku 2013 jsem si objednala stejný, ale zaručeně originální kolagen (v červenobílém obalu, v elegantní lahvičce ) a novinku kolagenový šampon s živým kolagenem. Obojí používám asi 6 týdnů s vynikajícím výsledkem, bez jakékoliv alergické reakce či podráždění. Jemné vlasy mám dost narušené vlivem dlouhodobého zesvětlování. Po umytí kolagenovým šamponem mám vlasy překvapivě hladké a lesklé - jak tomu nebylo po použití jiného šamponu, a vyzkoušela jsem jich dost. Osvědčilo se mi navíc do ručníkem osušených vlasů vetřít několik kapek kolagenu Hair Nails - výborný výsledek.
Takže, milé dámy, které ještě váháte - vřele doporučuji galvanickou žehličku s gely a originální "červený" kolagen od Inventie. Výsledkem jejich použití rozhodně nebudete zklamány.
S pozdravem J.K.

stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.