Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Alena Houžvičková
Ověřený zákazník
č.4 Velký posun v léčbě alergie nastal teprve až používáním živého kolagenu Face na obličej

Dí­ky za kolagen ! Dobrý den, paní Sojková!
Už dlouho se chystám, že Vám musím sdělit mé dojmy z používání kolagenu na obličej. Zakoupila jsem si ho u Vás koncem července letošního roku, protože jsem chtěla zjistit, zda mi pomůže ve vyléčení alergických problémů. Ty spočívaly v tom, že mi otékaly oči, kůže okolo očí i pod bradou byla velice suchá, svěděla a červenala. Tyto problémy se mi opakovaly tak 3x do měsíce a vždy trvaly tak týden. Bylo jen pár dní, kdy se neobjevily. Zkoušela jsem všechno možné, lékař mi napsal léky proti alergii (ty to zmírnily jen částečně, pokožku jsem si mazala balzámem s obsahem včelí mateří kašičky, ten také trochu zmírnil suchost pokožky. Nicméně potíže se opakovaly.

Ovšem velký posun v léčbě nastal teprve až používáním živého kolagenu Face na obličej. Přiznám se, že jsem tomu až tak moc nevěřila, doufala jsem alespoň v částečné zmírnění problému. Pravdou je, že od začátku srpna do dnešního dne, mě oči ani jednou neotekly, nesvěděly a pokožka okolo očí i pod bradou je krásně jemná a lepší než dříve. Ještě jednou Vám děkuji a přeji hodně štěstí a pohody.

A

Eva Sojková
Ověřený zákazník
č.3 Eva Sojková
Překopí­rováno z e-mailů Vážení klienti, protože zatím na těchto stránkách není fórum, rozhodla jsem se, že do těto knihy budu kopírovat vaše příspěvky a poznatky, kterě mi posíláte na e-mail. Věřím, že toto řešení uvítáte. ES.
Jiřina Nagyová
Ověřený zákazník
č.2 Na živý kolagen mě upozornila dcera, která k Vám chodí do studia a všimla si jak dobře vypadáte.

Praktické rady z Vašich stránek mě pomohly.
Milá paní Sojková, již delší dobu se chystám Vám poděkovat za možnost vyzkoušet si živý kolagen.Upozornila mě na něj dcera, která k Vám chodí do studia a všimla si jak dobře vypadáte.Nechala jsem se zlákat a koupila si ho. První měsíc jsem ho používala pouze na oči zprvu jsem nic nepozorovala, ale později se mi zdálo že jemné vrásky mizí a hlubší jsou menší.Našla jsem si na internetu vaše praktické rady a používání kolagenu FACE jsem rozšířila na krk, ruce, celý obličej a zuby.Na zubech jsem viděla výsledky velice brzy jsou bělejší a zdá se mi že se na nich nedrží tolik zubní kámen. Ruce jsou jemnější a vyhlazenější. S kolagenem jsem velmi spokojená, používala jsem dost drahou kosmetiku a výsledky takové nebyly . Nyní používám kosmetiku levnější a raději zbytek peněz odložím na kolagen.

Ještě jednou děkuji Nagyová

Patricie Řeháčková
Ověřený zákazník
č.1 Šampon kondicioner je pro mě výrobkem snů
Šampon a kondicioner je tedy pro mě výrobkem snů, doposud jsem dělila produkty na ty, po kterých byly vlasy pěkně vyživené...a zplihlé a ty, po kterých byly objemné a přesušené. Po šamponu a kondicioneru s živým kolagenem jsou vyživené, lesklé a objemné! Ani jsem to nepovažovala za možné-a to mám vyzkoušenou Alternu, Kerastasse apod. Patricie Ř.
stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.