Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Jana
Ověřený zákazník
č.41 Přednášku o živém kolagenu a žehličce na vrásky navštívila jedna známá osobnost z divadla Semafor.

Milé čtenářky, byla jsem v sobotu v Příbrami na přednášce o živém kolagenu FAce a galvanické žehličce na vrásky. Šok byl, když tam přišla i jedna známá osobnost z divadla Semafor. Nikdo z nás tomu ani nechtěl věřit. Přišla tiše, nenápadně, nikam se netlačila. Nakonec si nechala vyžehlit polovinu obličeje a druhou si již za asistence kosmetičky paní Sojkové vyžehlila sama. Výsledek přesvědčil každého. Tato úžasná, příjemná a skromná dáma byla velmi spokojená a hned na místě si žehličku na koupila a tiše odešla. Všichni, jsme museli po jejím odchodu paní Sojkové slíbit, že nebudeme NIKDE veřejně mluvit ani psát o tom kdo to byl. Nechtěla si dělat lacinou reklamu a chtěla chránit soukromí této osobnosti. Docela jsem se tomu divila, protože pro Vás paní Sojková by to byla skvělá reklama. Ale když jsem si teď přečetla diskuse hlupáků na internetu, tak se Vám už nedivím.
Já jsem sama před lety nechtěla mobil a když jsem ho dostala na vánoce, vynadala jsem manželovi. Teď telefonuji i ve vaně.Žehličku na vrásky jsem taky nechtěla, ale manžel mě opět neposlechl a koupil mě ji k narozeninám.......a já Ti Péťo děkuji.

Věra Horská
Ověřený zákazník
č.40 Magazín AHA - Prodej žehličky na vrásky přes internet je neseriózní a nebezpečný a omlazování je operace a složitá věc - říká plastický chirurg

Paní Sojková, nedá mi to, abych nenapsala. Četla jsem ve starším magazínu AHA, kde se psalo o Vašem klubu NEZESTÁRNI.CZ, že jeden plastických chirurg k Vám poslal paní Nohavovou pro galvanickou žehličku na vrásky a druhý plastický chirurg tam píše, že prodej přes internet je neseriózní a nebezpečný a omlazování je operace a složitá věc, která prostě potřebuje odborníka. Vůbec jsem to nepochopila. Při žehlení vrásek doma i u kosmetičky se přece nejedná o operaci. Žehličku doma mám, nepálí, jen vyčistí pokožku a vyhladí vrásky a krásně mě promasíruje obličej galvanický proudem. Mám s ní úžasný pocit čistoty. A není prodej přes internet u každého stejný. Stačí pročíst tuto rubriku. Nikdo přes internet není pro Vás anonymní, vím, že i mě voláte, ptáte se. Nevzdávejte se, děláte dobrou věc a nenechte se nikým odradit. Jestli už někdo zažil, že mu do studia lezou dealeři na nabízejí žehličku jako byznys a jsou neodbytní jako Jehovisti, ví o čem je řeč.

Gina Koleva
Ověřený zákazník
č.39 Ráno si dávám kolagen na obličej a na oční víčka je vypadám o 100 % lépe.

Jsem členkou klubu nezestárni a již druhý rok používám kolagen FACE. Jsem ráda, že je bez parabenů, protože mi pomohl na jizvičky po akné a celkově se mi zlepšila pleť. Vyčetla jsem v diskusích, že ho můžu používat na krvácející dásně a za 3 dny jsem měla pokoj. Musím říct, že jsem ráda, že jsem ho objevila, protože ráno si dávám kolagen na obličej a na oční víčka je vypadám o 100 % lépe. Žádná nateklá víčka a ještě jsem se zbavila velké části vrásek. Hlavně na rtech, kde se mi již rozpíjela rtěnka. Přemýšlím o žehličce na vrásky na křeččí tváře, které by se měli zpevnit a hlavně na podbradek. Tak počkám co na to Ježíšek.

Jana Málecká
Ověřený zákazník
č.38 Já bych si určitě jako první koupila kolagen ......´´ to by nikdy dobrá obchodnice neudělala.

Paní Sojková, vzpomínám si, když jste s kolagenem FACE začínala a do každého studia ho nabízela zdarma na vyzkoušení. Já sama jsem Vám napsala nepěkný e-mail. Od té doby uteklo hodně vody a já beru vše co jsem napsala zpět. Udělala jste maximum proto, aby se o kolagenu vědělo. A co je hlavní, zachovala jste si tvář. Píšete skutečně jak to je s ním, bez příkras. Holá pravda. A nyní jste mi dostala, když jsem se Vás za jednu svoji klientku, která si chtěla koupit galvanickou žehličku ptala, zda si koupit jako první kolagen nebo žehličku na vrásky. Šokovala mě Vaše odpověď : "Já bych si určitě jako první koupila kolagen ......" to by nikdy dobrá obchodnice neudělala. Pro mě ale jste. Fandím Vám a přeji brzké uzdravení, Vám i synovi po bouračce. Škoda, že jste nebyla na Beauty, hodně lidí Vás tam hledalo. Tak snad na Unii kosmetiček. Jana

Markéta Janovská
Ověřený zákazník
č.37 Bez žehličky na vrásky nedám ani ránu

Vážená a milá paní Sojková, moc bych Vám chtěla poděkovat. Všechny Vaše rady a starostlivé telefonáty mě vždy potěší. To se často nevidí, aby se ještě prodejce dál zajímal,jak je člověk spokojený, když si u něj někdo koupil žehličku a snažil se poradit. Vždycky mi odpovíte na moje otázky s takovým nevšedním nadšením, že bych Vás poslouchala celý den. A kolik dodáte energie a naděje. Jsem ráda, že tu pro nás jste a budu Vás doporučovat všem svým známým. Jen člověk, který prošel takovou duševní bolestí jako Vy, se dokáže tak rozdávat.

Marie Koláčková
Ověřený zákazník
č.36 Nic si z toho nedělejte, hlupáky a závistivce nikdy nepředěláte. Jsem šťastná, že se mi velmi zlepšil atopický ekzém, kterým trpím již 17 let.

Paní Sojková, galvanickou žehličku mám asi 24 dní a už musím napsat. Tak krásnou pleť jsem neměla ani v mládí. Je mi 51 let a děkuji bohu, že mě ji poslal Vaším prostřednictvím. Jsem ráda, že jsem se s Vámi mohla setkat. Protože teď mám dvě kamarádky.Jednu tu malou doma - tím míním žehličku a potom Vás. Děkuji za všechny informace, které mi předáváte i za kontakt na horkou kosmetickou linku k žehličce. Paní Chovanová vždy ochotně poradí. Jsem šťastná, že se mi velmi zlepšil atopický ekzém, kterým trpím již 17 let. Vše jsem dělala podle Vaší rady, nejdříve galvanické gely a pak koncentráty živého kolagenu FACE nejčistějšího kolagenu dle Vašeho návodu. Dokonce jsem se již letos po létech koupala v chlorovaném bazénu a nic. Žádná reakce. Když někdy čtu na internetu ty nechutné diskuse o kolagenu a žehličce, tak je mi za Vás smutno. Vím co všechno děláte proto, aby byly všude korektní informace, ale nic si z toho nedělejte, hlupáky a závistivce nikdy nepředěláte.

Petr Malátný - Luhačovice
Ověřený zákazník
č.35 Přáníčko ji vehnalo do očí slzy dojetí a musím se přiznat, že jsem tvrďák, ale i mě.
Nesnáším multilévl, jejich cílenou reklamu a hlavně ženské tlachání. A najednou jsem doma neměl pokoj, protože manželka mě stále otravovala, že si chce koupit nějakou stupidní žehličku na vrásky. Na internetu jsem zjistil, že to je Galvanic Spa, že se prodává v MLM s americkým tleskáním. Tak jsem to rezolutně zamítl, ale znáte to. Manželčiny 48 narozeniny se blížily a její tlak narůstal. Tak jsem se podíval na internet a vybalila se na mě hora webovek. Na pár jsem zavolal a hned mi někde nutily byznys. Někde zase nevěděly jak to pořádně funguje, jen že se k nim musím vracet pro gely. Řekl jsem si konec, tak tohle fakt ne, to raději manželce zaplatím plastiku. A tak jsem zadal do vyhledávače plastiku a nějak jsem se dostal na tyhle stránky přes kliniku Esthé. A ona žehlička. Prý omládni s klubem nezestárni. Tak jsem znechuceně ještě jednou zavolal a nechtěl jsem věřit svým uším. Paní Sojková, tolik zájmu o někoho koho neznáte. I možnost zapůjčení žehličky a nabídka k vrácení, když nebude manželka spokojená. I technické informace doplněné o kosmetické účinky. A hlavně jsem poznal, že ani Vám se nelíbí, že se žehlička prodává v MLM, ale že se snažíte o to, aby každý měl od Vás ty nejlepší informace a rád se k Vám vracel. Manželka je se žehličkou moc spokojená, omládla za týden tak, že jsem se začal taky žehlit, protože mi je 61 a asi bych měl se sebou něco dělat, aby neutekla za mladším. Moc Vám děkuji. Balíček přišel přesně v den narozenin, ale dala jste si práci i s dárkovým zabalením. Přáníčko, které jste přibalila ji vehnalo do očí slzy dojetí a musím se přiznat, že jsem tvrďák, ale i mě. I přesto, že jste na druhém konci republiky, jsem rád, že se o moji manželku i telefonicky dále zajímáte a že jí v její těžké nemoci pomáháte nejen radou i povzbuzením a předáním pozitivní energie.
Jana Holler
Ověřený zákazník
č.34 Poděkování

Paní Sojková, už se delší dobu chystám na to, abych Vám poděkovala. Měla jsem strach si galvanickou žehličku koupit a tak jsem byla ráda, že jste mě umožnila nákup na splátky.Galvanická žehlička mě opravdu pomohla na moje letité otoky v obličeji a ještě se mi podařilo zhruba po týdnu odstranit podbradek. Denně si zažehluji i živý kolagen FACE a připadám si po žehlení s gely tak čistá, opravdu je cítit, že se zprůchodní póry. Teď po třech týdnech jsem opravdu omládla. Cením si Vašich rad, Vašich telefonátů, Vašeho individuálního přístupu a poctivosti a laskavosti. To se v dnešní době už nevidí. Děkuji.

Heřmánkovi
Ověřený zákazník
č.33 Živý kolagen pomohl mě i mému ´´nevěřícímu´´ manželovi

Milá paní Sojková, chtěla bych Vám poděkovat za podrobné vysvětlení a doporučení Vámi nabízených produktů. Je mi 50 let, manželovi 63 let a je invalidní důchodce. Nejdříve jsem zakoupila kolagen Face pro sebe a mám s ním po půlročním užívání tyto příznivé zkušenosti:

1) Pleť na obličeji, krku a dekoltu se velice zlepšila, vrásky jsou viditelně jemnější, proto jsem časem přidala i mycí gel, oční a noční krém z řady Invita a jsem i s touto kosmetikou velice spokojena.

2) Přestalo mne trápit pálení očí a nateklá oční víčka

3) Zmizelo krvácení dásní

4) Několik let jsem se marně snažila i s pomocí pedikérky zacelit prasklinu na pravé patě. Teprve po potírání kolagenem se podařilo prasklinu uzavřít, za což jsem velice vděčná

5) Používám ho také např. po holení v podpaží a tím zamezuji svědění a podráždění pokožky, které mne předtím také trápilo, nemluvě o píchancích od hmyzu - přestává svědění a rychle se zahojí

Po těchto zkušenostech jsem zakoupila ještě tablety Invita Skin Beauty pro sebe na celý rok. Můj muž na tyto věci moc nevěřil přestože jsem mu potírala záda a také lokty, které měl jako struhadlo a pak krásně hebké. No a když jsem si šla v sobotu po obědě vzít svou první dávku Invity, povídá ať mu taky namíchám tu trávu, že to zkusí. Má velké pohybové problémy s kolenama a páteří. Právě proto chodíme na pravidelné procházky, ale rovinky, do kopců nebo schodů to manželovi moc nešlo. Po třetí dávce Invity mě překvapil s tím, že půjdeme na výlet do kopce Vrkoč v Ústí n.L. Vyšlapali jsme pro něho tento dost náročný kopec až nahoru na překrásnou vyhlídku do údolí Labe. Pro oba to byl moc krásný výlet a neskutečný zážitek za který bychom Vám chtěli ještě jednou poděkovat. Mějte se moc krásně a přejeme Vám mnoho dalších úspěchů ve Vaší práci i osobním životě. Heřmánkovi

Ruth Kantorová - kosmetička
Ověřený zákazník
č.32 Všechny ty otoky pod očima, ovislé podbradky, rýhy na čele, krku, kolem nosů a úst, celulitida, to všechno je už po prvním žehlení neskutečně menší a pleť je krásně čistá, prozářená a vypnutá.

Nevěřím na zázraky. Kosmetičku dělám už vice než 12 let a jsem za tu dobu zvyklá na bombastické reklamy, které se v kosmetickém průmyslu objevují. Když jsem poprvé uslyšela o mimořádných účincích Galvanic Spa II na pleť, tak jsem v tom zase viděla reklamní triky a nevěnovala tomu větší pozornost. Po nějakém čase mi volala paní Sojková a bez nějakého dlouhého vysvětlování mi řekla, že mi poslala zdarma "žehličku na vrásky" Galvanic Spa II od Nuskinu, ať si vyzkouším na sobě mimořádně skvělé účinky na pleť. Dnes mám „žehličku“ dva měsíce a pořád mě překvapuje svými viditelnými účinky.

Nejsem z těch, kteří kvůli prodejním účelům používají v nabízení produktů reklamní superlativy. Dříve než některý kosmetický produkt začnu nabízet svým klientkám, musím být sama vnitřně stoprocentně přesvědčená o jeho kvalitách. Přesně tak jsem postupovala i s Natural Collagenem od Inventie. U Galvanicu Spa II je to o to jednodušší, že výsledky jsou viditelné už po první desetiminutové aplikaci. Vím, zní to neuvěřitelně a vůbec se Vám nedivím, protože mě to znělo neuvěřitelně také, ale je to skutečnost.

Na tváři jsou rozdíly před a po aplikaci viditelné o to líp, že se Galvanicem „nežehlí“ celá tvář najednou, ale postupně - levá část a pak pravá. Rozdíly jsou v mnohých případech neskutečné. Všechny ty otoky pod očima, ovislé podbradky, rýhy na čele, krku, kolem nosů a úst, celulitida, to všechno je už po prvním žehlení neskutečně menší a pleť je krásně čistá, prozářená a vypnutá. Na mé tváři je už vidět ale i na omak cítit, jak je pleť pevná a pružná. Naprosto úžasné.

Vím, zase superlativy, ale nemohu si pomoct, Galvanic Spa II je prostě skvělý výrobek s vynikajícími účinky na pleť. Chce to prostě vidět, nebo ještě lépe sama na sobě poznat. Ruth Kantorová - Frýdek Místek - nejsem prodejce Nuskin

Petra
Ověřený zákazník
č.31 Hned po prvním žehlení jsem měla opravdu štíhlejší obličej a nebyla jsem tak odulá jako každý den.

Poděkování za trpělivost
Dobrý večer paní Sojková, musím se přidat k těm,kteří psali přede mnou. Viděla jsem Vaše DVD prostě to jinak nešlo, žehličku jsem si musela objednat. Bála jsem se, že s ní nebudu umět zacházet, ale šlo to podle Vašeho návodu lehce. Jen jsem měla problém s tím sundat nástavec, ale po Vaší radě to šlo jak hračka. Hned po prvním žehlení jsem měla opravdu štíhlejší obličej a nebyla jsem tak odulá jako každý den. Na Vaší radu jsem použila na tu moji visací dvojitou bradu gel na celulitidu a kolagen FACE fakt je to bomba.Již se žehlím tři týdny, obličej mi už tak nepadá dolů a každý kdo mě zná se ptá, co jsem se sebou dělala, že mám tak vyhlazenou pokožku a že jsem nějak zhubla V OBLIČEJI. A já jim odpovídám - používám kolagen od paní Sojkové a žehlím se. Někdo si myslí, že jsem blázen, ale potom jim řeknu o Vašich stránkách Nezestárni.cz a tak doufám, že budete mít další nové spokojené zákaznice. Moc děkuji za všechny rady, jak telefonické, tak i emailové a hlavně za trpělivost, kterou s námi všemi antitalenty na techniku máte. Také jsem ráda, že Váš e-shop není pro mě anonymní a nejsem jen číslo objednávky, ale že jsem našla dobrou kamarádku na radu a občas na vylití srdíčka. Petra

Pavla
Ověřený zákazník
č.30 Jistě zůstanu vaší zákaznicí.

Dobrý den paní Sojková, mám skvělé účinky s vaší zlatou maskou. Po žehličce mám krásnou zdravou pleť a po kolagenu FACE a masce skvěle pevnou. Moc vás zdravím a děkuji. Jistě zůstanu vaší zákaznicí. Pavla

stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.