Recenze

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Marie
Ověřený zákazník
č.17 Kolagen a maska mi pomáhají při náročných akcích.

Paní Sojková, chtěla bych Vám poděkovat. S kolagenem, který si u Vás kupuji již druhý rok jsem velmi spokojená a tak jsem si myslela, že mi už nic lepšího nemůžete nabídnout. Proto jsem s koupí zlaté masky otálela, ale když jste mi řekla, že ji mohu vrátit, pokud nebudu spokojená, tak jsem se rozhodla. Opravdu jsem vypadala mladistvě a svěže. Kolagen FACE používám denně a masku předtím než jdu na důležité pracovní setkání. Zvedá mi sebevědomí, protože vím, že vypadám dobře. Již se těším na žehličku na vrásky, o které jste mi psala a přeji hodně úspěchů - a ať my holky mládnem.

Irena
Ověřený zákazník
č.16 Irena
Děkuji za odpověď.Dotaz jsem napsala zde,protože mi stránka z otázkami nešla otevřít, ale již se mi to podařilo. Omlouvám se a ještě jednou děkuji.Irena
Eva Sojková
Ověřený zákazník
č.15 Eva Sojková - máte dotaz ?
Milí klienti, tato rubrika se jmenuje VAŠE PŘÍBĚHY
Pokud máte nějaký dotaz, prosím napište mi ho do rubriky VAŠE DOTAZY. Zde Vám také mohu odpovědět, ale moje odpověď bude nad Vaším dotazem. Děkuji.
Eva Sojková
Ověřený zákazník
č.14 Eva Sojková - Odpověď pro hosta paní Marii - KOLAGEN Bohužel rubriku diskusní fórum se již po opětovném zásahu hackera nepodařilo obnovit.

Živý kolagen Face na obličej BEZ PARABENŮ je velmi účinný i na jizvičky po akné – něco málo jsem dala do rubriky akné - http://www.nezestarni.cz/ucinky-kolagenu.html

I přesto, že mi volá mnoho spokojených zákaznic i zákazníků, zatím se nikdo ještě nedostal k tomu, aby napsal souhrn svých zkušeností do této rubriky. Naše stránky jsou nové a tak věřím, že pokud se pro koupi kolagenu rozhodnete – sama sem doplníte své zkušenosti. Bohužel rubriku Vaše dotazy - diskusní fórum se již po opětovném zásahu hackera nepodařilo obnovit, a tak ji dnes založím znovu a zadám pár archivních dotazů. Proto se těším na Vaši objednávku a případné poznatky.

Irena
Ověřený zákazník
č.13 Eva Sojková - Odpověď pro hosta Irena - na dotaz ROZŚÍŘENÉ ŽILKY

Odpověď pro hosta - na dotaz ROZŠÍŘENÉ ŽILKY

Paní Ireno – naprosto zodpovědně Vám mohu odpovědět, že na Vaše problémy zaznamenáte po používání kolagenu FACE ve velmi krátké době pozitivní účinky. Pokud nemáte na obličeji akné, případně ekzém nebo jiné kosmetické obtíže a nechcete kolagen používat také na potírání očních víček k odstranění jejich otoků, váčků pod očima nebo na unavené oči, které pálí (např. u počítače, řízení auta ap.) můžete používat bez obav i kolagen na tělo BODY, který se liší pouze v jemnosti čištění kolagenu. Také se těším na Vaše poznatky a zkušenosti. Každý zákazník, který si u nás koupí první kolagen a je s ním spokojený, je zařazen do centrální databáze VIP zákazníků se slevou 10 % na své budoucí n%

Irena
Ověřený zákazník
č.12 Irena
Rozšířené žilky

Dobrý den,vážně uvažuji nad koupí kolagenu,jen mám dva dotazy.Za prvé-je-li vhodný k použití i na pleť s menším množstvím pigmentových skvrnek a rozšířených žilek,opět jde o malé a nenápadné množství kuperózy,má -li i na tyto problémy kolagen pozitivní účinek a za druhé-je-li k použití na obličej vhodná pouze varianta na obličej nebo se dá použít i na tělo?Děkuji za odpověď.Irena.
Marie
Ověřený zákazník
č.11 Marie
kolagen
Mám jizvy po akné.Chci jsi koupit Kolagen. Mate někdo skušenosti jak kolagen funguje na jizvy.Děkuji
Justová
Ověřený zákazník
č.10 Po porodu mi začaly vlasy padat ještě více. Po měsíci užívání kolagenu mi vlasy přestaly vypadávat.

Kolagen mohu jen doporučit

Během mého druhého těhotenství jsem měla problémy s nadměrným vypadáváním vlasu a pigmentovými skvrnami.Doufala jsem,že se to po porodu srovná.Žádné léky jsem nebrala a jaterní testy byly v pořádku. Věděla jsem že to jsou běžné těhotenské problémy.

Nicméně po porodu mi začaly vlasy padat ještě více.Tak jsem si objednala od Vichy-Dercos pro ženy s Aminexilem. Pravidelně jsem to používala a čekala, kdy se dostaví první výsledky.Bohužel po 6 měsíčním užívání se nic nezměnilo.Tak jsem koukala na internetu na jiné přípravky a objevila jsem živý kolagen Invita Skin Beauty.Jelikož jsem měla pigmentové skvrny,tak jsem si řekla že to zkusím.Po měsíci užívání kolagenu mi vlasy přestaly vypadávat. Po dalším měsíci mi ustupovali i pigmentové skvrny.Takže jsem za dva měsíce mého užívání spokojená.Vlasy nevypadávají a krásně rostou o 5 cm.
Opravdu jsem moc ráda,že jsem ten kolagen zkusila.

Justová

Jarka
Ověřený zákazník
č.9 Kolagen mi pomohl na ekzém i omládnutí

Dobrý den paní Sojková,
už dlouho se chystám napsat něco hezkýho o kolagenu. Byla jsem k tomu všemu co jste mi říkala hodně skeptická. Pro koupi sem se rozhodla po Vašem ujištění, že mi vrátíte peníze, když nebudu spokojená. Dnes sem si objednala face 200 ml. Kolagen mi moc, moc pomohl při ranním vstávání. Pořád sem měla oteklý oči, vlastně víčka, přesně jako jste to popsala Vy na stránkách. Každý ráno si namažu na víčka kolagen a za deset minut jsem OK. V práci mě říkají, že jsem nějak omládla, i manžel si toho všiml a tak mi ho začal brát po holení jak jste mu poradila. Ani nežbrblá, když se ráno holí,protože už ho podrážděná pokožka nepálí. Taky dcera ho využívá, když se vrátí z rande. Její přítel se moc dobře neholí a tak mívala často poškrábaný obličej do červena a moc ji pálil. Teď si ho potře kolagenem a zarudnutí se ztratí. Přestříkala si ho do toho malého dávkovače od Vás aby ho měla u sebe. I moje záděrky u nehtů se dokonale zhojily a i ekzém, který mám z alergie při počítání peněz na poště je zacelený. Už mi ruce nepraskají, doktorka tomu ani nechtěla věřit. A tak Vám opravdu děkuju, protože už to vypadalo, že si budu muset hledat nový místo. Děkuju Vám i za Váš přístup a starostlivost, s tím se už tak často nesetkávám. S úctou Vaše V.I.P. klientka Jarka.

Radana
Ověřený zákazník
č.8 Nyní už mi vesmírná inteligence potvrdila bezpečnost užívaného kolagenu...
Dobrý den, paní Evo,
zdravím z Nymburka - hovořily jsme spolu ohledně toho, že nebyl kolagen zcela o.k. Ano, nyní už mi vesmírná inteligence potvrdila bezpečnost užívaného kolagenu...
Mějte pěkné dny
Radana
Pavla
Ověřený zákazník
č.7 Kolagen Face od Inventie je asi převrat v současné době. Chci se ještě líbit, a tak chci něco pro to udělat.

Stále jsem se vracela k Vaším stránkám Dobrý den, paní Sojková.
Své řádky začnu popisem jak jsem se dostala až ke kolagenu a také na Vaše webovky. Užíváme s manželem doplněk stravy LKVB 6 (úmyslně píši doplněk, jelikož prapůvodním efektem mělo být hubnutí).
Tento přípravek nám pomalu dochází, a tak jsem se usadila k PC a hodlala jsem objednat další várku.
Jak jsem procházela různé nabídky, poměrně často na mne vykoukla reklama na živý kolagen.
Z původní objednávky LKVB 6 se můj zájem stočil na kolagen a vše okolo něj. Mohu říci, že jsem od minulého týdne přelouskala mnoho stránek a stále se vracela k těm Vašim.
Ba co víc - začala jsem o kolagenu vážně uvažovat. Nezdálo se mi, že je to levná záležitost, ale pokud se na to podívám rozumně, zvláště poté, kdy jsem si přečetla ohlasy, co to umí provádět, pak se od té ceny odpoutám a sleduji jen ten pravý efekt.
Musím přiznat a nejsem jistě sama a Vy si toho jste asi stoprocentně vědoma, že například u Vás jsou změny v obličeji markatní. Porovnám-li Vaši poslední fotku s tou první, tak musím říci a nyní mi promiňte smělost lidově se vyjádřit, že na poslední fotce jste „kočka“ a na té první jsou vidět vrásky a tvář je taková nevyhlazená. obaculovatělá ....Nevím, jak to ještě jinak popsat - prostě stala se u Vás ohromná změna.

Chtěla bych dojít také k takové změně, přiznávám upřímně.

Je mi stejně jako Vám a byť o sebe dbám, tak jsem došla k závěru, že množství přípravků není to správné, ale chce to třeba jeden, ale který je skutečně unikátní. Tvrdíte, že je tomu tak a nezbývá než věřit a vyzkoušet to. Určitě změna nenastoupí hned, to je jasné. Dovedu počkat, když uvidím malé změny zpočátku.

Paní Sojková, doufám, že jsem Vás příliš neunavila svým psaním. Chtěla bych objednat u Vás kolagen Face. Živila jsem se před léty jako letuška a měla jsem možnost i před revolucí kupovat ve světě dobrou kosmetiku, ale kolagen Face od Inventie je asi převrat v současné době. Chci se ještě líbit, a tak chci něco pro to udělat. Vaše nově zaregistrovaná klientka Pavla

Pavla Švandová
Ověřený zákazník
č.6 Pomalu se vytraceji cervene zilky, oci me jiz nepali po dlouhem pracovnim dni u pocitace

Kolagen Face a zlatou masku mohu jen doporučit
Uzivani kolagenu
Vsem, kteri jeste nejsou rozhodnuti s nakupem kolagenu, mohu zodpovedne rict, ze po mesicnim uzivani se mi podstatne zlepsila plet. Pomalu se vytraceji cervene zilky, oci me jiz nepali po dlouhem pracovnim dni u pocitace a opravdu verim, ze i vrasky se casem zaplni kolagenem. Pouzivam jeste masku 3x tydne. Je to vlastne lifting bez operace. A toto vsechno diky jedne skvele zene pani Eve Sojkove. Diky pani Evo.Hodne zdaru.
Pavla Svandová

stránka:


založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.