Možnosti doručení a platby

Zboží dodáváme na území České republiky (ČR) a na Slovensko (SR).

Od podání zásilky dopravci bývá doručení v ČR 1-3 pracovní dny, na Slovensko 2-6 pracovních dní.

 

Způsoby a cena dopravy

- v ČR

Česká pošta – BALÍK DO RUKY – 99 Kč Česká pošta Vás informuje prostřednictvím SMS nebo e-mailem již v den podání. Pohyb balíku můžete sledovat v systému Track and Trace na stránkách České pošty (https://www.postaonline.cz/trackandtrace). V případě, že nebudete zastiženi, bude pro Vás balík připraven k vyzvednutí na Vaší ukládací poště. Zároveň můžete využít webovou aplikaci Změna doručení Online a změnit si termín a čas doručení.

DPD – 99 Kč – DPD Vás informuje prostřednictvím e-mailem již v den podání. Pohyb balíku můžete sledovat na stránkách DPD.cz. Informaci o doručení s přibližným časem obdržíte emailem. Kurýr Vás bude kontaktovat při doručování telefonicky.

- na SR

DPD 120 Kč / 4,8 EUR – DPD Vás informuje prostřednictvím e-mailem již v den podání. Pohyb balíku můžete sledovat stránkách DPD.cz. Informaci o doručení s přibližným časem obdržíte emailem. Kurýr Vás bude kontaktovat při doručování telefonicky.

Při objednávce zboží v hodnotě nad 10.000 Kč / 400 EUR je v ČR a SR doprava zdarma.

 

Způsoby platby

- v ČR

Dobírkapříplatek 21 Kč (doprava + dobírka = 120 Kč) – Zaplatíte kurýrovi až při převzetí zásilky. Většina kurýrů už při převzetí umožňuje platbu kartou. Je ale jistější mít připravenou hotovost.

Bankovním převodem – Platební údaje obdržíte s potvrzením objednávky. (č.ú.: 2000759411 / 2010 - VS: číslo objednávky)

- z SR

Bankovním převodem – Platební údaje obdržíte s potvrzením objednávky. (IBAN: CZ43 2010 0000 0029 0174 2772 SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX, VS/reference plátce: číslo objednávky)

 

 

Osobní odběr

Osobní odběr zboží je zdarma. Zboží je možno, po předem domluveném termínu, vyzvednout osobně v provozovně/sídle prodávajícího na adrese: NEZESTÁRNI s.r.o., Karla Tomana 823, 27204 Kladno 4. Termín vyzvednutí lze dojednat na tel.č. 775 373 379. Platba je možná v hotovosti, kartou nebo předem bankovním převodem.

 

 

Expedice zboží

Při platbě dobírkou – max. do 2 pracovních dnů od akceptace objednávky.

Při platbě bankovním převodem – max. do 2 pracovních dnů od připsání platby na účet prodávajícího.

Při osobním odběru – při osobním odběru.

 

 

Opakované zaslání

V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.

 

Převzetí zboží

Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít.

 

DŮLEŽITÉ TEPLOTNÍ UPOZORNĚNÍ K ŽIVÉMU KOLAGENU

V období, kdy je venkovní teplota nižší než 5 °C a vyšší než 28 °C je kupující povinen překontrolovat kvalitu přípravků s živým kolagenem tzn. - Přírodní kolagen FACE na obličej, BODY na tělo, HAIR & NAILS na vlasy a nehty, SOS Kolagenové SÉRUM s vitaminy A+E a ANTI-AGE sérum s živým kolagenem a DRAČÍ KRVÍ.

Živý kolagen má gelovou konzistenci. Pokud kolagen projde teplotou nižší než 5 °C mohl by „ZMRZNOUT A SRAZIT SE“ nebo se roztrhne skleněná lahvička. Pokud projde teplotou vyšší než 28 °C mohl by se "UVAŘIT A ZVODOVATĚT“.

Proto doporučujeme IHNED po převzetí balíčku vyndat kolagen z termoizolačního obalu (pokud ho produkt má) a zkontrolovat ho. Pokud teče jako voda nebo ho pumpička nevytlačí, OKAMŽITĚ zavolejte na číslo +420 775 373 379. Když se nedovoláte, pošlete SMS nebo e-mail. Kolagen Vám v rámci reklamace vyměníme.

NEPŘEHLÉDNĚTE – výrobce ani distributor neodpovídají za škody způsobené nevhodným skladováním, proto se na pozdější reklamace záruka výměny nevztahuje.

 



založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

CZK | EUR

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.